Mode

"Het begon als pure ontspanning tijdens het blokken"

Print

Het begon als pure ontspanning tijdens het blokken

Barbara begon in 2011 met haar blog Trips&Treasures. Wat begon als pure ontspanning tijdens het blokken, groeide uit tot een bijna dagelijkse verslaving. "Bloggen is niet alleen een leuke manier om je passie te delen met mensen van over de hele wereld met dezelfde interesse, voor mij was het ook bijzonder leerrijk."

Barbara omschrijft Trips&Treasures als een persoonlijke mode- en lifestyleblog. "Trips staat voor het reizen en genieten. Dat kan gaan over het ontdekken van een leuke koffieshop, een shoppingtrip of een vakantie in de zon. Treasures verwijst naar het mode- en beautyonderdeel waarin ik mijn favoriete make-up en verzorgingsproducten, eigen outfits en nieuwste runwaycollecties van designers deel met de lezers."

Een leuke mix, dat is wat Barbara wil bekomen. "Ik wil het niet altijd over dezelfde dingen hebben, maar vind het toch belangrijk om down to earth en realistisch te blijven. Je zal geen outfits zien op mijn blog die ik in het echte leven niet gedragen heb en hoeveel ik ook de creaties van designers als Raf Simons en Isabel Marant bewonder, toch let ik erop om minstens evenveel aandacht te besteden aan merken die we ook effectief kunnen kopen."

Barbara's grote zwaktes zijn accessoires. "Het mag dan ook niet verwonderen dat er wekelijks wel een nieuwe trend of handbag crush aan bod komt", besluit Barbara.

Meer info: www.tripsandtreasures.net

Niet te missen