Mode

"Ik neem mijn lezers graag mee in mijn leven"

Print

Ik neem mijn lezers graag mee in mijn leven

Karolien begon in 2012 met haar blog Love Shack. "Ik volgde al jaren de avonturen van andere bekende blogsters en vond het tijd voor een eigen blog. Op die manier kon ik mijn outfits ook digitaal bewaren, mijn inspiratie delen en mijn schrijftechniek verbeteren. Al wou ik niet de zoveelste modeblogger worden die enkel maar kopieerde van andere blogs."

Originaliteit en eigen inbreng stonden voor Karolien dan ook op nummer 1 bij de opstart van Love Shack. "De blog evolueerde doorheen de tijd naar een lifestyleblog. Toen ik ging samenwonen met mijn vriend ontdekte ik namelijk ook de liefde voor koken, bakken en interieur, dingen waar ik voordien absoluut niet mee bezig was", geeft Karolien toe.

"Ik zoek nog een beetje naar het juiste evenwicht tussen al die verschillende onderwerpen, maar ik vind het belangrijk dat het vooral persoonlijk blijft." Karolien neemt de lezers als het ware mee in haar leven: "Ik laat items zien uit mijn interieur, post al eens foto's van een vriend of familielid als ze een leuke outfit dragen en deel recepten met de anderen."

Zelf wil Karolien graag nog veel meer bloggen, "maar ik vergeet het vaak. Het is een domme gewoonte van me om altijd de camera te vergeten als ik ergens naartoe ga. Het is een leerproces", lacht Karolien.

Meer info: http://thisisaloveshack.blogspot.be/

Niet te missen