Mode

"Door mijn blog besefte ik plots wat ik wou doen in het leven"

Print

Door mijn blog besefte ik plots wat ik wou doen in het leven

Eline startte in 2011 met haar blog On High Heels, eerder uit verveling dan door een knagende passie. "Ik was net gestopt met school, wist niet welke richting ik wou volgen, mijn vriend was 4,5 maand weg op Erasmus en ik zat thuis me dood te vervelen. Op 6 maart 2011 startte ik daarom maar een blog op, niet met de bedoeling om er veel tijd in te steken. Maar door die blog werd mijn toekomst plots veel duidelijker."

Eline uit Gent werd gebeten door de passie voor mode en begon alsmaar meer te bloggen. "Het werd me beetje bij beetje duidelijk wat ik wou doen met mijn leven. Nu volg ik een opleiding visual merchandising en loop ik stage bij een styliste", vertelt de inspirerende Eline ons.

Eline's stijl omschrijft ze zelf graag als edgy met een vrouwelijk kantje. "Al verschilt de stijl van dag tot dag en hangt hij erg af van de mood die ik die dag heb", geeft de blogster toe. Op On High Heels vind je naast mode ook beauty, reizen en dingen die Eline inspireren terug.

"De blog kreeg onlangs ook een volledig nieuwe lay-out, eentje die toch wel ietsje anders is dan die van andere blogs", besluit Eline.

Meer info: http://onhighheels.be/

Niet te missen