Mode

"Op mijn blog zoek ik naar budgetvriendelijke alternatieven voor mode-items"

Print

Op mijn blog zoek ik naar budgetvriendelijke alternatieven voor mode-items

Krizia richtte haar blog Shark Attack in 2009 op. Een opvallende naam voor een modeblog en volledig bewust gekozen. "Ik wou geen blog met fashion in verwerkt, zo waren er al zoveel. Bovendien verwijst shark naar een van mijn favoriete dieren: de haai. Een prachtig, sterk wezen , maar voor velen toch een boeman. Een wezen ook waar je niet langs kan kijken. En dat is net wat ik met mijn blog ook wil bereiken: een plek creëren waar de lezers gefascineerd door raken."

"Ik richtte de blog op tijdens mijn opleiding leerkracht Engels-Geschiedenis. Ik ben er best wel fier op dat ik sinds 2009 en gezien mijn hectische studentenleven gecombineerd met een studentenjob toch steeds mijn blog ben kunnen blijven onderhouden", vertelt Krizia trots.

Shark Attack staat garant voor een mix van mode, beauty en lifestyle. "Ik probeer mijn blog ook steeds te verbeteren. Zo post ik nog steeds mijn persoonlijke outfits, maar ben ik onlangs ook begonnen met de nieuwe categorie 'Money vs Budget'. Daarin bespreek ik een musthave item en zoek ik naar een budgetvriendelijke versie. Geen kopie, daar ben ik allergisch voor, maar een betaalbaar alternatief dat op het origineel gebaseerd is."

Krizia's blog onderscheidt zich ook in haar erg persoonlijke, rock-'n-rollstijl. "Ik draag veel zwart, leder en studs. Mijn kast puilt uit van de bandshirts: The Sex Pistols, Jimi Hendrix, The Doors, David Bowie, … Al mijn favoriete bands zijn vereeuwigd op mijn shirts. Op die manier kan ik mijn lezers op de hoogte brengen van mijn eigen interesses en vaak ook andere fans op het net terugvinden. Ik ben er trouwens heilig van overtuigd dat ik, na mijn aankomst in het hiernamaals, met Jim Morrison van The Doors zal trouwen. Hij is de man van mijn leven, en ik heb er zelfs een lichte obsessie voor", grapt Krizia.

Wie naar Shark Attack surft merkt ook meteen de bloedrode lipstick en pikzwarte eyeliner bij Krizia op. Iets wat ze zelf omschrijft als haar "signature style". "Maar denk nu niet dat er nooit andere kleurtjes op mijn blog worden voorgesteld. In de lente en zomer probeer ik, meestal onder lichte dwang van mijn mama, ook wel andere kleuren te dragen. Toegegeven: zwart en leder gaan nu eenmaal niet altijd even goed samen met zon en hitte."

Meer info: http://www.sharkattackfashionblog.com

Niet te missen