Mode

"Mijn blog dient om mezelf en anderen te inspireren"

Print

Mijn blog dient om mezelf en anderen te inspireren

Inge begon in 2012 met haar blog Fashion En Vie. "Op dat moment was ik volop bezig met opdrachten als amateur model. Ik kreeg de smaak van mode flink te pakken en zocht naar een manier om alles wat ik in fashion en beauty mooi vond met anderen te delen. Daaruit is Fashion En Vie ontstaan."

Inge omschrijft haar stijl vooral als casual sportief, al houdt ook zij van de nodige vrouwelijke accenten. Een beetje lipgloss en minimalistische juweeltjes zijn helemaal haar ding. Het sportieve vertaalt zich dan weer in haar grote voorliefde voor sneakers. "Met die persoonlijke stijl probeer ik mijn blog van anderen te onderscheiden. Maar ik vind het ook belangrijk om niet altijd bezig te zijn met de nieuwe trends en alles wat hot is slaafs te volgen. Natuurlijk kan ook in wel eens opgaan in een hype, maar enkel als die ook werkelijk bij mij en mijn stijl past."

Haar blog omschrijft Inge graag als een soort van moodboard die haar stijl reflecteert. "Ik put er inspiratie uit en hoop er ook anderen mee te kunnen inspireren."

Meer info: www.fashionenvie.be

Niet te missen