Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

"Onflatterende naaktscène is de nachtmerrie van elke actrice"

"Ik ben het laatst naakt gegaan op m'n vijftigste", zegt actrice Hilde Van Mieghem in Dag Allemaal. "En ik zag er keígoed uit!"

wverhaert

"Ik heb dan ook altijd het laatste woord over naaktbeelden van mij", vertrouwt de 54-jarige vrouw het weekblad toe. "Het móet er absoluut goed uitzien, of het wordt niet gebruikt. Ja zeg, da's wel iets heel intiems, hé. Je moet niet onderschatten wat het betekent om je lichaam aan zoveel mensen te tonen."

Over de naaktscène van Ann Ceurvels in de Eén-reeks 'Salamander' zegt ze: "Een vrijscène vraagt nu eenmaal om bloot. Al vind ik het wel bijzonder vervelend voor Ann dat het er niet bepaald flatterend uitziet. Voor een actrice is dat een nachtmerrie. Ze kunnen je altijd zo lelijk maken als ze willen."

Lees ook:Ann Ceurvels: "Ik ben seksueel bejaard, wat zeg ik: palliatief"Koen De Bouw en Vic De Wachter begaan flater: "66-21=43"Elio Di Rupo betrapt met 'vriend' in Salamander

VRT / YouTube / Photo News
Aangeboden door onze partners