Leroy Fer diep teleurgesteld na afketsen transfer naar Everton

Print
Leroy Fer diep teleurgesteld na afketsen transfer naar Everton

Leroy Fer diep teleurgesteld na afketsen transfer naar Everton

Leroy Fer zat met zijn gedachten al in Engeland, nadat zijn club FC Twente maandag een akkoord had bereikt met Everton over een transfer van de middenvelder. Twee dagen later werd de deal alsnog afgeblazen. Tot ontsteltenis van een diep teleurgestelde Fer.

De international heeft tot het laatste moment hoop gehouden dat zijn transfer van FC Twente naar Everton door zou gaan. "Nu dat niet is gelukt moet ik wel eventjes tot mezelf komen", zegt Fer donderdag op de website van zijn management Sport Promotion. "Ik keek er naar uit om deze stap te zetten. Tja, en als dat dan alsnog wordt afgeblazen ben ik daar wel even doodziek van ja."

De transfer liep naar verluidt stuk op de knie van de Rotterdammer. Daar is hij vier maanden geleden aan geopereerd. Fer zegt zelf echter dat hij gewoon is goedgekeurd. "De meniscus is weer goed in orde, maar de wond is nog vers, hoewel ik weer probleemloos kan spelen".

De club van Rode Duivels Marouane Fellaini en Kevin Mirallas stelde echter aanvullende eisen. "Iets meer zekerheid inbouwen dan voor de keuring. Ik kon me daar wel iets bij voorstellen, zeker als je over dit soort bedragen praat", aldus Fer. Twente hield echter vast aan het eerdere akkoord, tot teleurstelling van Fer. "Enige souplesse daarin had toch ook wel gekund. Zeker als je kijkt naar de bepalingen die ik in mijn contract heb staan over een transfer, had ik verwacht dat alles goed zou komen."

Belga
Foto Photo News