Seks & Relaties

Zo word je aantrekkelijker

Print

Zo word je aantrekkelijker

Iedereen wil aantrekkelijk zijn. Als mensen je in positieve zin opmerken is jouw dag ineens goed. Wil je je partner laten zien waarom hij samen is met jou of ben je single en kan je alle aandacht wel gebruiken? Met deze 7 tips word je snel meer begerenswaardig.

Straal zelfvertrouwen uit: Dit betekent dat je zelf dingen aankan. Je kent jezelf en je weet waartoe je in staat bent. Pas wel op dat je niet arrogant overkomt, dat is vaak een afknapper.


Lach meer: Als je lacht zie je er mooier uit. Je komt ook vriendelijker over. Wie denk je dat een man gaat kiezen? Een vriendelijke, joviale meid of een zure meid?


Laat hem lachen: Humor opent veel deuren. Een goeie grap kan zelfs de ijzigste droogstoppel doen ontdooien. Hier is het echter oppassen geblazen. Met wat jij grappig vindt, kan hij hoogstwaarschijnlijk niet lachen. 'Gossip girl'-verwijzingen of gemene dingen over je vriendinnen kunnen hem niets schelen. Zorg dat hij weet waarover je praat en leg het er dik op dat je een grapje aan het maken bent. Zelfs al vindt hij je niet grappig, dan beseft hij wel dat je voor hem moeite aan het doen bent, en dat gaat hij appreciëren.


Zwijg: Vanuit het oogpunt van mannen praten vrouwen te veel. Je kapsel, moeder of nieuwe handtas, hij zal wel doen alsof het hem interesseert maar ondertussen kijkt hij rond naar een vrouw die haar mond kan houden. Ook van alles over hem doorvertellen aan je vriendinnen is not done, hij zal je dan niet meer vertrouwen.


Draag rode lippenstift: Rode lippenstift is supervrouwelijk en erg sexy. Je kan er op te koop toe je vent mee merken. Lippenstift is zoals zo veel uiterlijke kenmerken een niche. Probeer uit te vinden van welk detail jouw type man houdt. Sommige vrouwen zweren bij bebaarde heren, terwijl anderen enkel gladgeschoren mannen willen. Omgekeerd gaat dat ook op. Sommige mannen ontploffen bijna bij het zien van rood gestifte lippen, terwijl anderen liever verdrinken in mysterieuze smokey eyes.


Geen mode maar stijl: Mannen hebben graag dat je er goed uitziet. Hoe je je kleedt is belangrijk. Het kan mannen niet schelen of je iets uit de nieuwe collectie draagt, iets van vorig jaar of een schattig vintage stuk. Hij gaat hoogstwaarschijnlijk toch niet merken dat wat je aanhebt in is. Ben je te veel met mode en trends bezig, dan kom je voor hem nogal snel als oppervlakkig over.


Muzieksmaak: Natuurlijk heb je het nieuwste Justin Timberlake-album al en luister je in de auto steevast naar Norah Jones. Dat hij daar niet zo gek van is, is niet verwonderlijk. Je smaak kan je moeilijk veranderen, maar wat je wel kan doen is er bepaalde aspecten van uitlichten. Praat over artiesten en genres waarvan je houdt, maar die niet direct als muziek alleen voor vrouwen worden gezien. Als jullie samen zijn zal hij liever naar The White Stripes luisteren dan naar Beyoncé.


Lees ook: Van deze stof worden mannen hondstrouw
Maak jezelf eerste date-proof
"Vaak loopt het al mis bij de partnerkeuze"

Photo News

Niet te missen