Igor De Camargo gaat aan de slag bij Hoffenheim

Print
Igor De Camargo gaat aan de slag bij Hoffenheim

Igor De Camargo gaat aan de slag bij Hoffenheim

Igor De Camargo speelt voor de rest van het seizoen voor Hoffenheim. Dat maakte de club uit de Duitse Bundesliga dinsdagavond bekend. Hij wordt voor zes maanden uitgeleend door Borussia Mönchengladbach.

Twee weken geleden raakte bekend dat de negenvoudige Rode Duivel mocht opkrassen bij Mönchengladbach. Hij werd de voorbije dagen aan Engelse clubs Everton en Fulham gelinkt, maar uiteindelijk belandde hij bij Hoffenheim.

"Met Igor hopen we op meer duelkracht op offensief gebied", aldus Hoffenheim-manager Andreas Müller. "Ik ben ervan overtuigd dat hij met zijn klasse en ervaring een belangrijke rol kan spelen voor ons".

De 29-jarige De Camargo speelde sinds 2010 voor Borussia Mönchengladbach, dat hem voor 4,5 miljoen euro weghaalde bij Standard. Daarvoor stond hij op de loonlijst bij onder meer FC Brussels en Racing Genk. De spits met Braziliaanse roots heeft in het Borussia-Park nog een contract voor anderhalf jaar. Bij Hoffenheim, momenteel slechts zestiende in de stand in de Bundesliga, wordt hij ploegmaat van doelman Koen Casteels.

Archiefbeeld AP