Vanden Borre keert terug naar Anderlecht

Print
Vanden Borre keert terug naar Anderlecht

Vanden Borre keert terug naar Anderlecht

Voormalig Rode Duivel Anthony Vanden Borre (ex-KRC Genk) heeft vandaag een contract getekend bij zijn oude club RSC Anderlecht. Het 25-jarige enfant terrible krijgt in het Astridpark de kans om zijn carrière opnieuw op de rails te zetten.

"De directie heeft inderdaad beslist om Anthony te helpen. De club vergeet zijn oud-spelers, die het moeilijk hebben, niet. We kennen Anthony goed en we hopen dat hij deze kans met beide handen grijpt. De technische staf en alle medewerkers van Anderlecht zullen alles in het werk stellen opdat hij zijn onmiskenbaar talent weer tentoon kan spreiden op de voetbalvelden", verklaarde algemeen directeur Herman Van Holsbeeck.

"Ik wil de club danken voor deze kans. Ik zal er alles aan doen om mijn dank op gepaste wijze te uiten en mijn oude niveau zo snel mogelijk te bereiken om de club weer ten dienste te zijn. Dit vergeet ik nooit", meldt Vanden Borre, die Anderlecht in 2007 in slechte verstandhouding verliet, op de officiële clubwebsite. Hij zal vanaf woensdag meetrainen met de U21 en is aangesloten tot het einde van het seizoen.

ToMas/Belga
Foto JG