Peerse frituur is Horeca Ambassadeur van België

Print
Peerse frituur is Horeca Ambassadeur van België

Peerse frituur is Horeca Ambassadeur van België

Peer - Frituur bij Lutje en Rob in Peer is verkozen tot Horeca Ambassadeur van België. Dat gebeurde maandagnacht tijdens de uitreiking van de Horeca Awards in Genk.

De jaarlijkse Horeca Awards bekronen deelnemers die zich vrijwillig melden voor een anonieme inspectie door een professionele jury. In een twintigtal categorieën wordt een top 3 geselecteerd uit de honderden inzendingen.

Zo zijn er niet alleen onderscheidingen voor bedrijven, maar bijvoorbeeld ook voor de Beste Afwasser (Tonia Loyson van restaurant Tapa Tapa in Alveringem), voor de hele carrière (Helmut & Noëlla Penneman van Crèmerie François in Sint-Niklaas) en de Horeca Persoonlijkheid van het Jaar (Rob Van Houttem van frituur Lutje en Rob in Peer). Die laatste ging overigens ook met de belangrijkste onderscheiding als Horeca Ambassadeur van België aan de haal.

Speciale vermeldingen waren er tevens voor restaurant BitterZoet in Zonhoven, dat de persprijs ontving en restaurant De Weijers Hoven in Hoeselt dat het beste recept kon voorleggen.

Belga
Archieffoto DD


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio