Celebs

Zoon Sergio: "Die kritiek deed pijn"

Print

Zoon Sergio: Die kritiek deed pijn

Zanger Sergio werkt aan zijn comeback. Zijn nieuwe single 'Eigen Leven' gaat over het loslaten van zijn zoon Gill.

Gill, die vorig jaar in Amerika is gaan studeren en nu een eigen bedrijfje heeft opgericht, is trots op zijn vader, maar had het moeilijk met de kritiek die Sergio krijgt. "Vroeger trok ik mij dat fel aan, want mensen kunnen heel hard zijn. Leeftijdgenoten zeiden dingen waarvan ik dacht: 'Moet dat nu?' Daarbij werd vaak op de man gespeeld en dat deed pijn. Nu trek ik mij daar niks meer van aan. Ik heb leren relativeren, dankzij onze pa", vertelt Gill aan Dag Allemaal.

Gill heeft zich nooit geschaamd voor zijn vader, maar liep er ook niet mee te koop. "Af en toe kwamen mensen mij zelfs zeggen: Gill pakt er nooit mee uit dat hij uw zoon is. Ik hoor criticasters nu al komen: Dat zou ik ook niet doen als ik de zoon was van Sergio", grapt de zanger in het weekblad.

Het imago dat de buitenwereld heeft van Sergio mag dringend veranderen volgens Gill. "Mijn pa hangt altijd het zotteke uit, neemt precies nooit iets serieus. Maar hij toont nooit zijn echte emoties. Er zijn heel weinig mensen die de echte Sergio kennen. Hij heeft een heel klein hartje en heeft altijd met iedereen het beste voor. Het wordt tijd dat de mensen ook die Sergio leren kennen, vind ik."

Lees ook: Sergio: "Dagelijks een frietje eten, is volgens mij niet zo ongezond"
Sergio: "Heel wat meegemaakt dat het daglicht niet mocht zien"
Sergio: "Ik wilde hem verzuipen in de jacuzzi"

Photo News

Niet te missen