Celebs

Véronique De Kock poedelnaakt en hoogzwanger op cover

Print

Véronique De Kock poedelnaakt en hoogzwanger op cover

Véronique De Kock heeft voor een opmerkelijke cover gezorgd. De vrouw poseerde poedelnaakt en hoogzwanger voor het weekblad Story.

Véronique De Kock is 28 weken zwanger en is nog steeds bijzonder fier op haar lichaam. "Voila, zo zie ik eruit. Take it or leave it", vertelt ze in het bewuste weekblad. "Ik ben trots op mijn buik, maar niet op al de rest nu ik zwanger ben. Alles is zo dik en zwanger. Ik vind het maar niks. Ik kan ook niet meer makkelijk stappen en daardoor waggel ik als een eend. Als ik ga zitten, is het met mijn benen open. Mijn benen kruisen als een dame is heel oncomfortabel. Heel elegant is het dus allemaal niet meer. Hoe ik eruit zie is niet zo belangrijk, maar alles zit ongemakkelijk. En dat is niet aangenaam. Het is voor een goed doel he. Alleen jammer dat mijn navel er al uitspringt. Dat vind ik zo raar en gevoelig."

De reden voor haar fotoshoot is simpel: "Toen ik zwanger was van Sébastien wilde ik al zo'n foto laten maken, maar ik durfde toen niet goed. Nadien had ik er spijt van. Ik wilde ook zonder Photoshop op de cover. Ik ben al die kritiek beu. Je kunt weinig goed doen. en dus zeg ik: voila, dit is het. Zo ziet een zwangere buik er nu eenmaal uit."

Niet te missen