Maaseik zet Asse-Lennik makkelijk aan de kant (3-0)

Print
Maaseik zet Asse-Lennik makkelijk aan de kant (3-0)

Maaseik zet Asse-Lennik makkelijk aan de kant (3-0)

Simpele winst van Maaseik, dat zelfs niet voluit moest gaan, om een zwak Asse-Lennik, met 3-0 in het verlies te spelen.

Overbeke wist in set een nog voor wat weerwerk te zorgen, maar bij 16-12 had Maaseik alles onder controle. De ingekomen Eglesklans maakte de set simpel uit. Ook in sets twee en drie profiteerde Maaseik optimaal van de vele fouten bij en vooral verdedigend zwak Asse-Lennik.

"We wilden vandaag en goede match spelen. Maar daar zijn we helemaal niet in gelukt", zei setter Tim Verschueren. "We konden het Maaseik gewoon niet moeilijk maken, speelden veel te krampachtig. Nu moeten we ons focussen op de komende we wedstrijden om een plaats in de play-offs af te dwingen. Dat is toch wel even wennen na twee seizoenen mee gedaan te hebben voor de prijzen."

"Ook voor ons komen de belangrijke wedstrijden er nu aan", wist Maaseik setter Valkiers. "Vandaag hadden we een veel scherper Asse-Lennik verwacht. Zeker omdat ze toch punten nodig hadden om hun plaats In de play-offs veilig te stellen. Nu werd het voor ons een zeer rustige middag. Op zich niet slecht met de moeilijke wedstrijden tegen Roeselare en Antwerpen die er nu aankomen."

MaBe

Foto: Jeffrey Gaens

Setstanden: 25-20, 25-17, 25-18.