Celebs

Jessy leeft ondergedoken: "Ik voel me nergens meer veilig"

Print

Jessy leeft ondergedoken: Ik voel me nergens meer veilig

Iets meer dan een week geleden verschafte een stalker van Jessy zich toegang tot het huis van de zangeres. Hij bedreigde haar met een geweer en er vielen zelfs enkele schoten. Jessy kwam er met de schrik vanaf en de stalker werd opgesloten. "Voor mij is het zo klaar als een klontje: die man heeft psychiatrische hulp nodig."

"Ik voel me nergens meer veilig", vertelt de zangeres aan TV-Familie. "Ik leef momenteel ondergedoken op een geheim adres. Niemand weet waar ik ben." De zangeres is erg bang: "Ik kom niet meer alleen buiten. Vorige week moest ik nog een keer naar het politiekantoor en ze zijn mij komen halen en terugbrengen. Op dit moment durf ik zelfs niet alleen naar de supermarkt."

"Hij moet me met rust laten"

De bange Jessy is blij dat haar aanvaller aangehouden blijft. "Ik wil hem niet meer zien, nooit meer. Hij wil wél met mij praten. Ik zou niet weten waarover, want er is niets om over te babbelen. Dat is het 'm net: ik wil die man niet zien of horen. Ik heb daar niets tegen te vertellen, buiten dan dat hij mij met rust moet laten."

Photo News

Niet te missen