Celebs

Jacky Lafon woont samen met vrouw: "Maar ik ben niet lesbisch hé"

Print

Jacky Lafon woont samen met vrouw: Maar ik ben niet lesbisch hé

Toen Jacky Lafon en haar man Guy uit elkaar gingen, maakte Jacky er geen geheim van dat ze hoopte op een verzoening. Maar nadat Guy met een nieuwe vrouw op reis ging, wist de 'Familie'-actrice dat haar huwelijk afgelopen was. "Iedereen denkt dat ik in zak en as zit, maar ik voel me gelukkig.

"

Jacky gaat nu samenwonen met een vriendin. "Allez, niet dat ik nu voor de vrouwen ben. Maar zij moest onlangs ook een breuk verwerken en we huren samen een appartement om de kosten te delen", vertelt de actrice aan TV-Familie. Ze ziet het al helemaal zitten: "Zodra het appartement af is, voel ik mij vast 'de koningin der badsteden'."

"Het is een gezellig appartementje, niet ver van het centrum én de dijk in Oostende. In februari trekken we erin, Marie-Jeanne en ik. Het is vlak bij het huis waar mijn mama zaliger jarenlang woonde en waar ik ben opgegroeid." Terug naar haar roots dus. "In Oostende kom ik tot rust, ik kan er mijn hoofd leegmaken."

De twee vriendinnen hebben nog wel wat werk voor de boeg: "De komende dagen gaan Marie-Jeanne en ik ons stekje inrichten, het laten schilderen en het er supergezellig maken", besluit Lafon.

Photo News

Niet te missen