Celebs

Schoonfamilie Defour: "Compleet van de kaart"

Print

Schoonfamilie Defour: Compleet van de kaart

Steven Defour (24) heeft een nieuw lief en iedereen mag het weten. Op Facebook en Twitter werden volop foto's gedeeld waarop hij met zijn nieuwe vriendin, de Luikse Laura Tropea (19), te zien is. Een nieuwe relatie is geen probleem, ware het niet dat Defour nog steeds getrouwd is met Irini Mbisdikis. "Het was een schok voor ons", zegt Irinis grootmoeder Ireni.

"Ik zat rustig televisie te kijken toen ik ineens tijdens een reclameblok dat bewuste tijdschrift zag met de titel dat Steven onze Irini met Kerstmis bedrogen had met een andere vrouw", vertelt de oma aan TV-Familie. "Ik was compleet van de kaart. Ik moest even blijven zitten en dacht dat ik droomde. Wat wil je? Niemand had ons iets gezegd, en normaal vertelt Irini'tje mij alles."

Aangeslagen

Ondanks geruchten dat Steven en Irini al een tijdje uit elkaar waren en niet als koppel maar als broer en zus samenleefden, kwam het nieuws voor de grootmoeder erg hard aan: "Mijn man en ik zijn hier echt niet goed van. Ik slaap er al dagen niet van. Ik doe niets anders dan piekeren over de problemen van mijn kleindochter."

Ook Irinis vader Costa is er niet goed van: "Ik zag aan zijn gezicht dat hij heel erg geschrokken was... Hij is heel teleurgesteld in wat Steven nu doet. Costa en Steven waren boezemvrienden. Ze stonden ook altijd voor elkaar klaar. Eender wanneer, dag en nacht. En dan gebeurt er zoiets...", aldus Ireni.

Allesbehalve droomhuwelijk

Het huwelijk voldeed duidelijk niet voor Defour, maar ook Irini had klachten. Reeds in 2009 gaf ze toe dat hun huwelijk niet over rozen ging, ze klaagde honderduit over Stevens drukke werkschema: "Met die namiddagtrainingen is mijn dag vaak - sorry voor het grove taalgebruik - naar de kloten. Steven slaapt dan uit, leest de krant, teletekst, ik maak een lichte lunch en dan is hij weer weg. Hij belt mij als hij vertrekt. Dan kan ik tot op de minuut voorspellen wanneer hij hier arriveert en weet ik wanneer ik het vlees in de pan moet gooien en zo. Voor je het weet is het tien uur en moet hij alweer bijna zijn bed in..."

Bekijk het fotoalbum: Steven Defour in beeldSteven Defour

Photo News / Facebook

Niet te missen