Celebs

Sean Dhondt: "Tattoo's zijn niet alleen voor marginalen en criminelen"

Print

Sean Dhondt: Tattoo's zijn niet alleen voor marginalen en criminelen

Sean Dhondt (28) presenteert dit seizoen opnieuw 'The Voice van Vlaanderen', samen met zijn ex-vrouw An Lemmens. Beiden hebben een lichaam dat rijkelijk versierd is met tattoos, bij Sean zijn dat sporen van zijn punkverleden bij Nailpin.

"Ik heb inderdaad redelijk wat tatoeages", vertelt hij in Dag Allemaal. "Nu we het er toch over hebben: het is alweer een hele tijd geleden dat ik er nog één heb laten plaatsen. Dringend eens een afspraakske maken."

De nieuwe tattoo zal zeker geen verwijzing zijn naar ex Ann Lemmens: "Mijn tatoeages zijn meestal verwijzingen naar plaatsen waar ik ben geweest, niet naar mensen. Alhoewel, op mijn rug staat een sleutel getatoeëerd, en Allison, mijn vrouw, heeft een hartje met een sleutelgat waar die sleutel in past."

Familiezender

Door al zijn presenteerwerk zou je nog vergeten dat Sean aanvankelijk bekendheid verwierf met de punkrockgroep Nailpin. "Van punk naar vtm, dat lijkt inderdaad vreemd, maar het is geleidelijk gegaan. Pin me dus zeker niet vast op dat punkrockverleden, er zit veel meer in mij dan enkel dat. Ik was amper zeventien toen we die groep oprichtten."

"Wat tv betreft, ik heb dat altijd graag willen doen", vertelt de presentator. Sean heeft duidelijk ook een neus voor zaken. "Toen ik van TMF overstapte naar JIM, deed ik dat natuurlijk ook wel met een bedoeling: bij JIM had ik meer doorgroeimogelijkheden. En kijk, vtm heeft me opgepikt, waar ik uiteraard niet rouwig om ben."

Zijn verleden wordt duidelijk niet tegen hem gebruikt: "Ik vind het fantastisch dat mensen zoals An en ik aanvaard worden door een familiezender. De tijd dat tatoeages ten onrechte werden geassocieerd met marginaliteit en criminaliteit is gelukkig voorbij. Eerlijk waar: ik heb er nog nooit slechte reacties op gekregen."

Photo News

Niet te missen