Celebs

Eline De Munck weer vrijgezel: "Misschien te snel gaan samenwonen"

Print

Eline De Munck weer vrijgezel: Misschien te snel gaan samenwonen

Eline De Munck kon haar geluk niet op toen ze twee jaar geleden de liefde vond bij Pieter-Jan. Na enkele maanden woonde het koppel al bij elkaar in. Maar aan dat liefdesverhaal is nu een spijtig einde gekomen.

"Sinds september 2012 zijn Pieter-Jan en ik al uit elkaar. Ik ben dus al een hele tijd weer vrijgezel. Het was gewoon over, langs beide kanten. De liefde was er niet meer. We hebben allebei een heel druk leven en op een bepaald moment stelden we vast dat we naast elkaar begonnen te leven. Het is ook allemaal heel snel gegaan. Pieter-Jan en ik zijn vrij snel gaan samenwonen. Misschien wel te snel."

"Ik heb nergens spijt van. Pieter-Jan en ik hebben een heel leuke tijd gehad en dat zal ik altijd koesteren. Trouwens: mijn contact met hem is nog steeds heel goed. Ik zie hem nog regelmatig, want hij woont sinds kort samen met mijn broer Mathias. En hij is ook al eens komen kijken naar een liveshow van 'Sterren op de Dansvloer'."

"Ik heb geen tijd om na te denken hoe ik me voel als vrijgezel. Maar voor alle duidelijkheid: het gaat goed met me. Ik voel me goed in mijn vel. Ik geloof nog steeds in de grote, eeuwige liefde. Als je dat geloof kwijtspeelt, ben je niet goed bezig. Pieter-Jan was gewoon niet de juiste persoon voor mij. Jammer genoeg", besluit De Munck in het tienerblad Joepie.

Lees ook:
"Ge hebt schoon tieten dus ge moet ze wel laten zien"
iPhone Eline De Munck gestolen tijdens 'Sterren Op De Dansvloer'
Eline De Munck slachtoffer van vandalen
"Afgeschilderd als een stoeipoes die ik niet ben"

Photo News

Niet te missen