Elton John wordt tweede keer papa

Print
Elton John wordt tweede keer papa

Elton John wordt tweede keer papa

Elton John is op 65-jarige leeftijd voor de tweede keer vader geworden. Nadat speculaties over het tweede kind van de zanger en zijn partner David Furnish al een week de kop opstaken, bevestigde het stel nu de komst van de kleine Elijah Joseph Daniel in het magazine Hello!. Bij de geboorte op 11 januari woog de baby 3,74 kilogram.

"We verlangden beiden al lange tijd naar kinderen. Maar dat we nu twee zonen hebben, is gewoon ongelooflijk. We zijn overweldigd van blijdschap", zei Elton John in het blad. "De geboorte van onze tweede zoon maakt ons gezin compleet met het meest kostbare", zei de 65-jarige popster.

Draagmoeder

Net zoals de eerste zoon van het koppel, Zachary (2), werd Elijah Joseph Daniel door een draagmoeder ter wereld gebracht. Het gaat volgens mediaberichten om dezelfde vrouw uit Los Angeles, die in december 2010 ook Zachary het leven schonk. Beide kinderen werden in de Verenigde Staten geboren. Het is nog niet duidelijk wie peter of meter van Elijah wordt. Lady Gaga is meter van Zachary.

Elton John en zijn partner David Furnish, een 50-jarige Canadese filmmaker, leven al bijna 20 jaar samen. Ze wonen meestal in Londen. In 2005 maakten ze een dag na de vankrachtwording van de wet gebruik van de mogelijkheid om te trouwen in Groot-Brittannië.

Belga
Foto AFP: Elton John (links) en zijn echtgenoot David Furnish (rechts)