Celebs

Jacky Lafon: "Guy heeft al een ander"

Print

Jacky Lafon: Guy heeft al een ander

Actrice en zangeres Jacky Lafon ging in 2012 na 4 jaar huwelijk uit elkaar met Guy Grutman. Wat een sprookjeshuwelijk moest worden, is voor Jacky in mineur geëindigd. Guy laat het allemaal niet zo aan zijn hart komen en heeft nu zelfs al een nieuwe vriendin.

"Iemand die hem en mij goed kent, vertelde het mij. Die zei me: 'Het Is beter dat ik het u vlakaf zeg, dan dat ge het op een andere manier moet vernemen'. En het gaat echt wel verder dan samen wandelen. Het is een relatie. Guy is al samen met haar naar Marbella geweest om er van een vakantie te genieten", vertelt Jacky aan Dag Allemaal.


Hoop

Lafon had niet verwacht dat Guy zó snel iemand anders zou gehad hebben, ze hoopte zelfs dat alles tussen hen nog goed zou komen: "Ik bleef hopen, tegen beter weten in. Ik wist natuurlijk dat het scheef zat, en dat we in feite al enkele maanden geen koppel meer waren. Guy had zich ons huwelijk anders voorgesteld. Huiselijker. Met een vrouw die er is wanneer hij 's avonds thuiskomt. Maar zo bén ik niet."

Jacky is een onafhankelijke vrouw: "Ik heb m'n werk bij Familie, m'n optredens in het land, mijn publiek. Ik maak het thuis graag gezellig, dat zeker. Maar ik heb te veel meegemaakt om me helemaal weg te cijferen voor een man. Ik wil mijn zin ook nog kunnen doen."

Bedrogen?

Toen Jacky over de relatie hoorde was ze verslagen. "Het was een... schokeffect. Alsof de bliksem door mijn lijf ging. Ik kon gewoonweg geen woord meer uitbrengen, m'n stem zat vast. (met vochtige ogen) Want plots besefte ik dat ons huwelijk écht onherroepelijk voorbij is. Dat ik zonder Guy verder moet."

Er begonnen al snel roddels te circuleren. "In Oostende vertellen ze nu rond dat die relatie al een hele tijd bezig is. Maar dat geloof ik niet. Dat kán ik niet geloven. Zo ken ik Guy niet, hij zou zoiets nooit doen. Misschien dat sommige mensen nu proberen Guy zwart te maken bij mij. Maar daar heb ik geen oren naar."

Toekomst

Jacky beseft dat ze vooruit moet, en dat is ze zoals gewoonlijk ook van plan. Een nieuwe man hoeft voor haar echter niet: "Ik hoef zéker nog geen nieuwe relatie. Dat is 't laatste waar ik nu aan denk. Maar ik wil duidelijk stellen dat ik Guy geen kwaad hart toedraag. Hij blijft een fijne man. En ik wens hem alle geluk toe met die andere vrouw. Ikzelf ga nu samenwonen met een goede vriendin, die ook een liefdesbreuk achter de rug heeft"

Photo News

Niet te missen