Celebs

Minister-president Kris Peeters zwaar aangedaan na zien dodelijk ongeval: "Het kruipt onder je vel"

Print

Minister-president Kris Peeters zwaar aangedaan na zien dodelijk ongeval: Het kruipt onder je vel

Minister-president Kris Peeters is danig aangedaan. De man zag een ongeval op de A12 gebeuren en snelde ter plaatse om te helpen. De vrouw die hij de eerste hulp toediende overleed echter niet veel later.

Peeters heeft een duidelijke boodschap voor alle mensen die getuige zijn van een ongeval: "Hou meteen halt en fris alstublieft uw kennis van EHBO op. Ze kan levens redden", aldus Peeters. "De ravage was enorm. We hebben ons meteen vlak voor de vrouw (die uit haar wagen was geslingerd) geparkeerd en ons blauw dienstlicht aangezet. Toen ik bij die vrouw kwam, was het meteen duidelijk dat ze voor haar leven vocht. Het waren lange minuten, daar aan haar zijde. Het beeld laat me niet los. Ik kon weinig voor haar doen, maar ik heb gedaan wat ik moest doen en wat iedereen in zo'n geval zou moeten doen: stoppen, ook als het minder erg lijkt en kijken of je hulp kan bieden."

"Helaas is het vergeefs geweest. Ik heb ondertussen al contact opgenomen met de familie van de overleden vrouw. Als je zoiets meemaakt, kruipt dat onder je vel. Toen ik thuiskwam, uren na het ongeval, pompte de adrenaline door mijn lijf. Daarna dringt het langzaam tot je door van wat voor drama je daar getuige bent geweest", aldus Peeters in een krant van De Persgroep.

Bekijk het fotoalbum: Kris Peeters in beeldKris Peeters

Photo News

Niet te missen