Moeder laat zoontje huilen om eBay-aankoop (video)

Print
Paula Papen (35), een moeder uit South Dakota heeft haar huilende zoontje gefilmd nadat ze hem wijsmaakte dat hij per ongeluk een auto van 50.000 dollar kocht.

De 8-jarige Kenyon wilde zijn vader helpen in de zoektocht naar een auto die hij samen met zijn zoon wil oplappen. Het zoontje dacht dat hij een auto voor minder dan 400 dollar had gespot en klikte op de koop-knop.

Nadat de moeder ontdekte dat er niets aan de hand was, besloot ze het spelletje verder te spelen en haar zoontje wijs te maken dat hij zonet 50.000 dollar had uitgegeven. Het jongetje raakte daarop helemaal overstuur: "We zullen alles moeten verkopen! Dit is verschrikkelijk!", huilde Kenyon.

De clip werd ondertussen al meer dan 70.000 keer bekeken en de moeder wuift de zware kritiek weg: "Hij reageert soms nogal emotioneel en ik dacht dat dit wel grappig zou zijn. Volgens mij is het belangrijk om je kinderen gevoel voor humor bij te brengen en het is ook heel belangrijk om hen te leren hoe ze moeten omgaan met een goede grap", vindt Papen.

Bekijk hier de beelden van YouTube:

MCe
Beeld: YouTube