Liverpool-spits Suárez scoort met de hand (video)

Print
Liverpool had het zondag niet onder de markt in het FA Cup-duel tegen vijfdeklasser Mansfield Town. Het won na een zware partij met 1-2, maar de thuisploeg voelde zich bekocht na een handsgoal van Luis Suárez.

Het begon nochtans goed voor The Reds. Daniel Sturridge, die nog maar enkele dagen geleden overkwam van Chelsea, legde al na acht minuten zijn eerste in doel. De ploeg van Brendan Rogers was baas, maar kwam niet tot grote kansen. De coach bracht goalgetter Luis Suárez in het veld en die had slechts vier minuten nodig om de voorsprong uit te breiden. De Uruguayaan zette zich door en trapte tegen keeper Marriott aan. De voormalig Ajax-speler kreeg de rebound tegen zijn hand waardoor de bal in doel belandde.

De spelers van Mansfield Town, dat negende staat in de Conference National, schreeuwden het uit maar kregen geen gehoor bij de scheidsrechter. Ze gaven zich niet gewonnen en tien minuten voor het einde en Matthew Green maakte met een fraaie volley de aansluitingstreffer. Verder dan dat kwam de thuisploeg niet.

Carolyn Radfield, algemeen directeur van Mansfield Town, sprak na afloop van de wedstrijd zijn ongenoegen uit over de handsgoal van Suárez. Hij pleitte voor een replay. Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat de match herspeeld zal worden of dat er een terugwedstrijd zal plaatsvinden.

Bekijk hier de beelden:

Foto AFP