Meer dan miljoen bezoekers voor Utopolis

Print
Meer dan miljoen bezoekers voor Utopolis

Meer dan miljoen bezoekers voor Utopolis

Lommel - De bioscopen van Utopolis in Mechelen, Turnhout, Aarschot en Lommel hebben het voorbije jaar samen met dan een miljoen bezoekers verwelkomd. "In crisistijden en een dalende markt kon Utopolis zich handhaven", zegt marketing manager Tanja Piessens.
Dat danken de bioscopen aan een najaar vol blockbusters en de vernieuwde 'Hoegaarden 0,0 Drive In Movies' die een alternatief waren voor een goed gevulde sportzomer. "In vergelijking met 2011 zijn de bezoekerscijfers met 60 procent gestegen. De drive-in movies krijgen dit jaar zeker een vervolg", geeft Piessens aan. Utopolis heeft de voorbije jaren zwaar geïnvesteerd in haar vestigingen in Mechelen, Turnhout en Aarschot, en dat werpt zijn vruchten af.

Zo waren Utopolis Mechelen en Turnhout, als een van de zeldzame bioscopen in het land, uitverkoren om The Hobbit in 48 beelden per seconde (HFR) aan te bieden. Piessens: "De Belg nam in tijden van crisis duidelijk weinig risico's en koos voor grote titels die positieve aandacht hebben gekregen in de media." Die toppers waren Skyfall, Ice Age 4: Continental Drift, Ted, The Broken Circle Breakdown en het laatste deel van de Twilight-saga.

"Voor 2013 is het vervolg van de trilogieën The Hunger Games & The Hobbit alvast iets om naar uit te kijken. Verder verwachten wij ook veel van Oz: the great an powerful, The Smurf, A good day tot die hard en Frits & Franky", somt Tanja Piessens op.

www.utopolis.be

SVH


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio