Seks & Relaties

5 tekenen dat hij een player is

Print

5 tekenen dat hij een player is

Je denkt de ware te hebben gevonden, al voelt er iets toch niet helemaal juist? Dan is je 'ware liefde' misschien wel een wolf in schaapskleren. Wij zetten 5 tips op een rijtje om een player er zo uit te halen.

1) Hij is voortdurend bezig met zijn gsm. Het kan natuurlijk zijn dat er een familiale noodsituatie is, maar de kans is groter dat er nog meer vrouwen zijn die zijn aandacht 'verdienen'.

2) Hij gaat buiten bellen zodat je het gesprek niet kan horen. Als jullie samenzijn en hij meent het is er geen enkele reden om buiten te gaan telefoneren.

3) Zijn gedrag wisselt met de minuut. Het ene moment houdt hij je hand vast, het andere zit hij ongeïnteresseerd te hangen in de zetel. Players hebben het vaak moeilijk om lange tijd in hun rol te blijven. Kleine 'misstapjes' verraden hun echte karakter.

4) Hij dringt voortdurend aan op seks. Aan de telefoon, via mail, sms, als je hem ziet, … het draait altijd maar rond één ding: wat heb je onder al die kleren aan en hoe snel kan hij het uitkrijgen.

5) Je hebt maar een vage kennis over zijn familie, vrienden en kennissen. Als hij je niet serieus neemt, zal hij je ook zo lang mogelijk verborgen houden voor zijn kameraden.

Photo News

Niet te missen