Celebs

2012 was een 'klotejaar' voor Nicole en Hugo

Print

2012 was een 'klotejaar' voor Nicole en Hugo

Nicole en Hugo hielden het tijdens de feestdagen sober, zo vertellen ze in een interview met Story. "Over het algemeen zijn wij niet zo'n feestvierders. Op oudejaarsavond liggen wij om 23 uur in ons bed, als we niet moeten optreden."

Het voorbije jaar werd het koppel met veel tegenslag geconfronteerd. "2012 was echt een klotejaar", zegt Nicole. "Eerst mijn darmoperatie in februari, dan is Hugo's mama overleden en belandde Hugo in het ziekenhuis met salmonella. Ook met de gezondheid van zijn broers gaat het niet goed."

Geen cadeau's

Ten huize Josy en Sigal werden ook geen cadeautjes uitgedeeld. Nicole: "Nooit eigenlijk op feestdagen. Wij hebben geen speciale gelegenheden nodig om cadeaus voor elkaar te kopen." Hugo: "Een onverwacht cadeau doet vaak veel meer plezier. Het mooiste cadeau is eigenlijk dat we elkaar ontmoet hebben in 1970."

Lees ook:

a href="http://www.she.be/nl/celebrities/aid1011815/hugo-van-nicole-aan-bed-gekluisterd-door-operatie.aspx" title="Hugo van Nicole aan bed gekluisterd door operatie" target="_blank">Hugo van Nicole aan bed gekluisterd door operatie
Oplichter probeert Nicole en Hugo te bestelen
Nicole Josy herstelt van zware operatie
Mama (Nicole en) Hugo overleden

Photo News

Niet te missen