Arnar Grétarsson wordt sportief manager bij Club Brugge

Print
Arnar Grétarsson wordt sportief manager bij Club Brugge

Arnar Grétarsson wordt sportief manager bij Club Brugge

De IJslander Arnar Grétarsson wordt de nieuwe sportief manager bij Club Brugge.

De komst van de 40-jarige ex-speler van Lokeren hing al even in de lucht, maar werd nu dus officieel gemaakt. Grétarsson start op 2 januari met zijn nieuwe job en reist een dag later met de ploeg af naar de stage in Marbella.

Grétarsson speelde tussen 2000 en 2006 bij Lokeren. De voormalig international was vanaf 2010 aan de slag als technisch directeur bij de Griekse topclub AEK Athene. "We zijn er van overtuigd dat Arnar de kwaliteiten heeft om deze functie succesvol in te vullen", klonk het bij algemeen manager Vincent Mannaert.

"Zijn duidelijke sportieve visie sluit aan bij Club en zijn vele contacten zullen zeker een meerwaarde betekenen. Bovendien past zijn persoonlijkheid bij de club."

Grétarsson zelf is ambitieus en kijkt er naar uit om bij Club te werken. "Toen ik met Vincent Mannaert over deze job sprak, had ik direct een zeer goed gevoel.

Club Brugge is een fantastische club, met een enorme traditie en heel wat fans. Ik denk dat ik niemand moet uitleggen wat de ambitie is: prijzen winnen. We hebben een zeer ambitieuze voorzitter en management, die net als ik vooruit willen."

Belga
Archieffoto Belga