"Hillary Clinton heeft een hersentumor"

Print
"Hillary Clinton heeft een hersentumor"

Hillary Clinton heeft een hersentumor

Hillary Clinton (65) heeft een hersentumor en ondergaat hiervoor al enkele maanden intensieve tests, beweert The National Enquirer. "Niets van waar", ontkent haar woordvoerder formeel.

Volgens het Amerikaans tabloid is de hersentumor de reden waarom Clinton haar politieke carrière onderbreekt, en de oorzaak van een val waarbij ze eerder deze maand een hersenschudding opliep.

Maar dat gerucht wordt door haar woordvoerder formeel ontkend. Officieel viel Clinton enkele weken geleden flauw als gevolg van een maagvirus dat ze tijdens een trip naar Europa opliep. Gevolg: een hersenschudding, waarvan ze nu prima zou herstellen, en het verbod om tot half januari te vliegen.

"Achter de scène heeft ze echter last van barstende hoofdpijn, geheugenverlies en verschrikkelijke blackouts", weet The National Enquirer dan weer. Bovendien heeft president Barack Obama vorige week John Kerry genomineerd als de nieuwe minister van Buitenlandse Zaken. Het roddelblad heeft in het verleden al vaker gelijk gekregen bij het verspreiden van geruchten.

Lees meer over de Amerikaanse presidentsverkiezingen