Davidsfonds brengt werkbezoek aan redactie HBvL

Print
Davidsfonds brengt werkbezoek aan redactie HBvL

Davidsfonds brengt werkbezoek aan redactie HBvL

Hasselt -

Bestuursleden van (bijna) alle Limburgse afdelingen van het Davidsfonds brachten dinsdagavond een (werk)bezoek aan de redactie van Het Belang van Limburg. Hoofddoel van hun trip naar Hasselt was een nadere kennismaking met het project "Het Belang van mijn Gemeente".

"Ze zijn allemaal bijzonder sterk geïnteresseerd, want Het Belang van mijn Gemeente is voor ons als culturele vereniging het ideale platform om meer ruchtbaarheid te geven aan onze activiteiten," aldus initiatiefnemer Johan Van Hunsel. De secretaris van Davidsfonds Limburg spreekt uit ervaring, want hij is zelf al geruime tijd actief als Nieuwsjager voor Het Belang van Alken.

Tijdens hun bezoek kregen ze alle details van projectleider Bart Bijnens, vooraleer ze naar de redactie trokken om toe te kijken hoe de krant van woensdag werd gemaakt, een blik te werpen in het rijke archief van de krant en ook nog een boeiende babbel maakten met fotograaf Luc Daelemans die net de belangrijkste beelden voor de krant van woensdag aan het kiezen was.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio