Mark Uytterhoeven met improvisatieprogramma op VIER

Print
Mark Uytterhoeven met improvisatieprogramma op VIER

Mark Uytterhoeven met improvisatieprogramma op VIER

In het voorjaar van 2013 pakt VIER uit met zeven gloednieuwe programma's. Mark Uytterhoeven keert terug op het scherm en wordt de gastheer van het nieuwe improvisatieprogramma 'Spelen met Uw Leven'.

Daarin gaan vier improvisatie-acteurs aan de haal met anekdotes uit het leven van een bekende gast. Mark Uytterhoeven probeert alles in goede banen te leiden. Het programma zal te vergelijken zijn met 'Onvoorziene Omstandigheden' dat midden jaren negentig op tv was.

Steven Van Herreweghe presenteert vanaf 28 januari elke vooravond het nieuwe dagelijkse spelprogramma 'rasters', waarin twee kandidaten het tegen elkaar opnemen in visuele spelletjes in een rastervorm. Na 'rasters' zijn er van maandag tot donderdag nieuwe afleveringen van 'Komen Eten'.

Ook vanaf 28 januari brengt VIER elke maandagavond in prime time 'Met Man en Macht', de tragikomische reeks van Tom Lenaerts en Tom Van Dyck over ambitie en gemeentepolitiek. Op dinsdagavond verkennen Otto-Jan Ham, Elise Crombez en Jelle De Beule in het reportagemagazine Is't nog ver? de verste uithoeken van de wondere wereld van het reizen.

'De Slimste Gemeente'

De nieuwe quiz 'De Slimste Gemeente' wordt dagelijks in de vooravond uitgezonden. Michiel Devlieger stelt de vragen, Sven de Leijer bezoekt alle deelnemende gemeentes. In 'Hallelujaaah! 100 dingen doen voor je sterft', later in het voorjaar op het scherm, reizen David Dermez en Nico Sturm de wereld rond om hun grootste en kleinste wensen in vervulling te laten gaan. 'Los Easy Riders' is een achtdelige documentaire door de mooiste landschappen van Zuid-Amerika.

Foto Belga