Gifmengster bekent gevoelens voor ex-minnaar

Print
Gifmengster bekent gevoelens voor ex-minnaar

Gifmengster bekent gevoelens voor ex-minnaar

Borgloon - Hilariteit alom in de Tongerse assisenzaal dinsdag kort voor de middag toen openbaar aanklager Patrick Boyen van beschuldigde Marie-Josée Vandenbosch dinsdag wilde weten of zij nog gevoelens had voor haar ex-minnaar, de beroepsmilitair uit Bree. Ze knikte bevestigend en antwoordde: "Een beetje wel".

De talrijke aanwezigen in de assisenzaal reageerden verbijsterd, maar eigenlijk was dat niet verwonderlijk gezien de smachtende blikken van Marie-Josée maandag bij het weerzien van haar ex-minnaar op de getuigenbank.

Aan- en uitknop

"Het lijkt alsof gij een aan- en uitknop hebt voor uw gevoelens. De ene keer zit ge bijna synchroon te huilen bij de beelden van de reconstructie. Toen verscheen uw ex-minnaar Danny hier als getuige en ge had een smile tot achter uw oren. Hebt ge daar een verklaring voor?", vroeg Boyen. Waarna de gifmengster van Gors-Opleeuw haar gevoelens voor de Breeënaar bekende.

Zowel voorzitter Michel Jordens, als Boyen wilden toch van de beschuldigde horen of zij kon antwoorden op de vraag waarom haar man absoluut dood moest, terwijl ze gewoon van hem had kunnen scheiden. "U verklaarde dat een echtscheiding te vermoeiend was. Daar zit een stukje antwoord in, maar uw dochter zit toch nog altijd met die ene vraag: 'Waarom?'. Hebt u nu een antwoord, want dat is misschien iets om over na te denken", wilde Jordens weten.

Stommiteit

"Neen. Ik heb geen antwoord klaar. Als dat er is, zal ik het tegen Christina zeggen. Ik heb een stommiteit begaan. Ik kan spijtig genoeg de klok niet terugdraaien. Ik was beter gescheiden. Dan had mijn dochter haar papa nog. Ik had beter tegen Rudi verteld dat ik een ander had", zei Marie-Josée, terwijl ze weer huilend naar haar zakdoek greep.

Dinsdagnamiddag komen de wetsdokter, toxicoloog en gerechtspsychiaters getuigen.

Belga
Foto TP/KH: Marie-Josée Vandenbosch (links) en haar ex-minnaar Danny D. (rechts)


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio