Tom Thijsen wuift kritiek op continuïteit nieuw schepencollege weg

Print
Tom Thijsen wuift kritiek op continuïteit nieuw schepencollege weg

Tom Thijsen wuift kritiek op continuïteit nieuw schepencollege weg

Kortessem - Na de voorstelling van het nieuwe Kortessemse schepencollege was er nogal wat kritiek op het feit dat tijdens de komende leglislatuur drie van de vijf schepenen en de OCMW voorzitter tijdens de rit worden vervangen en dat hierdoor de continuïteit van het bestuur in het gedrang zou komen. "Niets van aan" zegt de nieuwe burgemeester
Tom Thijsen CD&V. ?Niet alleen de schepenen,, die starten maar ook de toekomstige schepenen worden van meet af betrokken bij het bestuur. In het College van Burgemeester en Schepenen brengen we een mix van ervaren en nieuwe krachten samen gebracht om zo de toekomst voorbereiden.

Met 12 zetels op 19 heeft de coalitie CD&V/ N-VA een ruime, werkbare meerderheid Goed bestuur is de combinatie van ervaring en vernieuwing, van dossierkennis en inspiratie, van continuïteit en een frisse kijk. De huidige schepenen en hun opvolgers zullen allen van meet af aan bij het beleid worden betrokken.

Deze coalitie wil werk maken van een sterk, nieuw beleid, waarbij een nieuwe generatie politici, begeleid door ervaren en betrouwbare beleidsmakers, nieuwe impulsen aan Groot-Kortessem kan geven. Beide coalitiepartners beseffen dat er, in de toekomst, een ernstig en stringent budgettair beleid noodzakelijk is.

Niet alleen het budgettair beleid van de gemeente, maar ook gans het OCMW beleid wordt voor ons een belangrijke prioriteit.

We gaan voor een eensgezind, vooruitziend, solidair en betrokken beleid, dat investeert in mensen, en dat met durf, visie en ambitie beslissingen neemt voor de toekomst zonder de bouwstenen van het verleden uit het oog te verliezen."

Francis Croes

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio