Celebs

"Ann Van Elsen kan zich niet eeuwig blijven verstoppen"

Print

Ann Van Elsen kan zich niet eeuwig blijven verstoppen

Ann Van Elsen zou het nieuwe liefdesgeluk hebben gevonden bij Filip Balduck, een oudere man uit de buurt. Filip heeft zelf ook een gebroken huwelijk achter de rug en is vader van een zoontje. Zijn ex An zegt niets te weten van de relatie.

"Het was een verrassing. De geruchten gingen wel de ronde, maar zelf heb ik er niets van gezien. Alles wat ik er nu over hoor, is nieuw voor mij. Maar ja, we zijn gescheiden, mijn ex is een vrij man. Hij mag doen en laten wat hij wil. Filip hoeft aan mij geen verantwoording af te leggen. Ik kan niet bevestigen of hij een relatie heeft. Ik heb geen zin om mij hierin te moeien. Als het zo zou zijn, zullen ze op een dag toch naar buiten moeten treden. Ze kunnen zich niet blijven verstoppen. De toekomst zal het wel uitwijzen", aldus An in Story.

"Kort na onze breuk was het niet allemaal rozengeur en maneschijn, maar na een jaar relativeer je alles. Ik ben liefdevol naar hem toe, en zou dat ook zo willen houden. Ik heb absoluut geen haatgevoelens tegenover mijn ex. We komen nog heel goed overeen. Uiteindelijk hou ik nog veel van Filip en hij nog van mij denk ik. Maar op relationeel vlak is er definitief een punt gezet. "

Photo News

Niet te missen