Efficiënter ondernemen via www.vindinheers.be

Print

Efficiënter ondernemen via www.vindinheers.be

Heers -

Sinds kort kunnen de Heerse handelaars hun zaak virtueel uitstallen op de nieuwe website www.vindinheers.be. Deze website is een initiatief van inwoners Nico Mombaerts en Stijn Verdickt, in samenwerking met UNIZO-Heers.

“We zijn zelf ondernemers in Heers en we merkten dat beter ondernemen met 'beter vindbaar zijn' begint”, vertelt Stijn Verdickt.
“En om de handelaars in Heers daarmee te helpen, ontwikkelden we de website als onafhankelijk instrument om de lokale economie een zetje in de rug te geven.”

Handelaars vinden

Met zijn twaalf kerkdorpen heeft Heers verschillende dorpskernen. “ Er is dus heel veel potentieel. Maar je moet het overzicht kunnen bewaren. Vandaar staat er op de homepagina een kaart met de adressen van de Heerse ondernemers. Zo kan elke inwoner zien waar hij in zijn eigen gemeente een specifieke handelaar vindt.” De gebruiker kan ook via de rubriek ‘Vind uw handelaar’ de handelaar kiezen die hij op dat ogenblik zoekt. “Op termijn voorzien we een app die automatisch de kortste route via de gps van je smartphone berekent. Ook toeristen die Heers bezoeken kunnen dus met de website gemakkelijk de weg naar een bakker, bank of restaurant vinden. Op de pagina met de promoties ontdek je trouwens verschillende aanbiedingen als smakelijk extraatje voor een nog aangenamer vakantiegevoel.”

Alle ondernemers online

Stijn en Nico streven ernaar om alle handelaars in Heers online te brengen. “Voor UNIZO-leden is dat trouwens helemaal gratis. Ze moeten gewoon een inschrijfformulier op de website invullen om hun bedrijfsgegevens online te zetten. Voor de andere Heerse ondernemers kost de vermelding 30 euro per jaar. Intussen staan de gegevens van een aantal ondernemers al online en komen er voortdurend nieuwe invulformulieren binnen. Het is heel fijn om te merken dat ze het verhaal onderling oppikken en bespreken. Zo bereiken we nog sneller onze gewenste kruissnelheid op weg naar efficiënter ondernemen in Heers”, besluit Stijn.

Meer info: 0495/64.34.94 (Stijn) of 0484/59.79.00 (Nico).

Frank Missotte

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio