Food

Win! Pakketten van Desperate Housewives!

Print

Win! Pakketten van Desperate Housewives!

Desperate Housewives houdt sinds 2004 heel wat vrouwen in de ban. In het achtste en laatste seizoen, dat op 5 december op dvd werd uitgebracht, belooft het er bijzonder spannend aan toe te gaan. She.be kon haar hand leggen op 10 pakketten met de volledige dvd-box van het achtste seizoen, een topje en een buideltasje van de serie.

De dames van Wisteria Lane beloven je nog een laatste keer mee te nemen op een spannend avontuur in het achtste en laatste seizoen van Desperate Housewives. De hitserie nam in 2004 al een vliegende start met zo'n 21 miljoen kijkers en was een perfecte weerspiegeling van het nieuwe concept in de popcultuur: jonge, seksueel actieve huisvrouwen van in de veertig. Instant succes was gegarandeerd en de bekroningen bleven dan ook niet uit, net als de fans. In het achtste seizoen krijgen die trouwe kijkers alle losse eindjes aan elkaar geknoopt. De draad wordt opgenomen bij de moord op Alejandro. Kunnen de vrouwen en Carlos hun geheim bewaren? Bovendien lijkt er iets moois tussen Renee en de nieuwe buurman Ben te bloeien, terwijl Tom en Lynette uit elkaar groeien. Gaby denkt er niet aan om haar luxeleventje op te geven en Bree moet alles op het spel zetten om haar hachje te redden. De spanningen zorgen ervoor dat de band tussen de dames meer dan ooit onder druk komt te staan. Het achtste seizoen staat zonder twijfel garant voor 23 afleveringen vol passie, liefde, humor en spanning.

Wil jij kans maken op deze dvd-box vergezeld van een topje en een buidelzakje? Speel dan snel mee met ons kerstgame! Heb je vandaag minder geluk met onze kerstgame? Geen nood! Je kan iedere dag opnieuw meespelen om kans te maken op tal van toffe prijzen!

Foto's: © ABC Studios

Niet te missen