Bekende Vlamingen zingen 'Meneer Konijn lied' in (video)

Vrijdagochtend lanceerden Ornelis & Rogiers 'Het Meneer Konijn Lied'. Miguel Wiels schreef en producete de single speciaal voor Q-music. Het nummer is vanaf nu ook via iTunes verkrijgbaar. Op die manier kan er extra geld ingezameld worden voor 'Kindergeluk vzw'. Zij zetten zich in voor kansarme kinderen in België.

fvangarderen

Onder de noemer 'Vrienden van Meneer Konijn' zongen de Q-dj's samen met bekende Vlamingen én Nederlanders het nummer in en namen ze een bijhorende videoclip op. Sharon van Within Temptation nam de lead vocals voor haar rekening en wordt in het nummer bijgestaan door minister Ingrid Lieten, Koen en Kris Wauters, Paul De Leeuw, Tom Boonen, Nathalie Meskens, Geert Hoste, Kim Gevaert, Herman Brusselmans, Thibaut Courtois en Stef Wauters.

Sven Ornelis: "Sinds september is er in de ochtendshow elke week 'Within Temptation Vrijdag' waarin Sharon met haar band telkens een nummer covert. Dit is zo'n toffe samenwerking en elke keer zijn we allemaal enorm onder de indruk van wat ze kunnen. Sharon was heel enthousiast toen we haar vroegen om mee te zingen in het nummer en we hadden op geen beter resultaat kunnen hopen!".

Bekijk het nummer op YouTube: