VIER-programma 'De Bleekweide' in 2013 op Eén

Het VIER-programma 'De Bleekweide' van Annemie Struyf zal in 2013 op Eén te zien zijn. Dat zijn VIER en Eén overeengekomen nadat eerder bekend raakte dat Annemie Struyf overstapt van Woestijnvis naar de VRT. "De verhuizing van het programma naar de openbare omroep is voor VIER een logisch gevolg van de overstap van Annemie", zegt programmadirecteur Liesbet Vrieleman.

fvangarderen

'De Bleekweide' is een nieuwe docureeks over het therapiecentrum 'De Bleekweide' van therapeute Lut Celie in Gent.

Jean Philip De Tender, netmanager Eén: "Annemie Struyf maakt met 'De Bleekweide' opnieuw een programma dat een bijzonder relevant thema op de kaart zal zetten en het debat in de samenleving zal openen. Daar ben ik van overtuigd. Ik wil VIER graag bedanken voor de overeenkomst".

Annemie Struyf: "De voorbije maanden heb ik, samen met een fantastisch team en dankzij het vertrouwen van de mensen van 'De Bleekweide', een bijzonder en mooi tv-programma mogen maken. Ik ben blij dat VIER en Eén tot een akkoord zijn gekomen om dit programma samen met mij de overstap naar de VRT te laten maken. Ik wil de mensen van Woestijnvis en VIER nogmaals hartelijk danken voor alle geboden kansen en de immer correcte samenwerking."

Foto: PN