Celebs

Martin Heylen en Philippe Geubels betrokken bij zwaar ongeval: "Ik dacht dit wordt mijn dood"

Print

Martin Heylen en Philippe Geubels betrokken bij zwaar ongeval: Ik dacht dit wordt mijn dood

Martin Heylen en Philippe Geubels reizen dwars door Afrika voor het nieuwe Vier-programma 'Dr. Livingstone'. Maar tijdens die reis kreeg het duo een zwaar verkeersongeval.

"Ik ben nog aan het recupereren. Mijn rug doet zeer, ik zit met stressknobbels. Die heb ik al een tijdje, maar nu is het toch wel erg. Slijtage zeker? Eigenlijk is de stress er ook wel door het programma gekomen. Daar kwam enorm veel bij kijken. Veertig dagen van huis en door onbekend terrein trekken."

"En Philippe die ik wou wijzen op alle mogelijke gevaren. Het was niet evident. Om maar één ding te noemen: iedereen weet dat Philippe behoorlijk veel pleinvrees heeft, en waar zat hij tijdens het grootste deel van die reis? In de woestijn. Ik zat daar enorm mee in. Op een gegeven moment waren we zelfs echt in gevaar. Een zwaar verkeersongeval in de Namibische woestijn. Ik denk dat we 120 kilometer per uur reden, over een weg van samengepakt grind. En plots was er een zachte plek in de tarmac en weg waren we. Slingeren, slingeren. Paniek. We gaan dood, riep iemand van de ploeg. We kwamen naast de weg terecht, dwars door een afrastering, laverend tussen rotsblokken .De beschermplaat onder de auto werd weggeslagen. Ik kan je verzekeren: op het moment dat het gebeurde was ik zeker: dit wordt mijn dood", aldus Martin Heylen in Dag Allemaal.

Bekijk het fotoalbum: Philippe Geubels in beeldPhilippe Geubels

Lees ook:
Martin Heylen: "Fysiek ben ik nog steeds doodop"
"Philippe Geubels werkte niet in Colruyt"
Is Philippe Geubels zwakbegaafd?

Photo News

Niet te missen