Met de bib naar de boekenbeurs

Print
Met de bib naar de boekenbeurs

Met de bib naar de boekenbeurs

Kortessem -
Elk jaar gaat in Antwerpen van 1 tot en met 11 november de Boekenbeurs door. Een waar festijn voor de boekenliefhebber, die er al zijn favoriete boeken terugvindt en daarnaast ook de mogelijkheid heeft om de boeken te laten signeren en een praatje te slaan met de auteur.

De bibliotheek van Kortessem heeft er intussen een traditie van gemaakt om elk jaar een bus in te leggen en een uitstap te maken naar de Boekenbeurs. Dit jaar zal deze uitstap doorgaan op zaterdag 3 november. We vertrekken in Kortessem om 10.00 uur op de parking achter het administratief centrum en keren terug naar huis om 17.00 uur vanuit Antwerpen.

Wil je ook meegaan? Dat kan! Voor de erg economische prijs van € 7,00 kan je inschrijven. Spring even binnen in de bibliotheek en vraag een deelnemingsticket aan de uitleenbalie. Er kunnen maximaal 50 personen mee, dus wacht niet te lang! Meer informatie over de trip kan je verkrijgen op telefoonnummer 011 37 93 40 tijdens de kantoor- en openingsuren van de bib of via een mailtje naar bibliotheek@kortessem.be.

Meer informatie over de Boekenbeurs zelf is te vinden op http://www.boekenbeurs.be

Francis Croes

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio