Celebs

"Prins Filip en Prinses Mathilde getrouwd voor het geld + al hun kinderen verwekt via ivf"

Print

Prins Filip en Prinses Mathilde getrouwd voor het geld + al hun kinderen verwekt via ivf

Prins Filip wordt allicht troonopvolger van Koning Albert, samen met prinses Mathilde en zijn vier kinderen speelt de man al jaren het gelukkige gezinnetje. Maar achter die façade schuilt heel weinig liefde, zo beweert journalist Frédéric Deborsu in het boek 'Koningskwesties'.

Het huwelijk tussen prins Filip en prinses Mathilde zou er niet gekomen zijn door een verblindende liefde. Koning Boudewijn besloot namelijk dat prins Filip geen koning mocht worden vooraleer hij een geschikte vrouw op de kop had getikt. Het hof ging daarop naarstig op zoek naar een geschikte partner en vond die bij de vrome Mathilde. Al liep het niet meteen gesmeerd tussen haar en Filip. De twee hadden zelfs fikse ruzies, waardoor een huwelijk er niet meteen in leek te zitten. Totdat Mathilde volgens Deborsu voor het geld koos, en met het huwelijk haar familie financiële zekerheid wou bieden.

Dat het er niet erg passioneel tussen de twee aan toeging, bewees Deborsu nog maar eens door te beweren dat de kinderen van prins Filip en prinses Mathilde allemaal via IVF verwekt werden. Het bewijs zou het ziekenhuis zijn waarin Mathilde keer op keer beviel: het Erasmusziekenhuis is namelijk gespecialiseerd in vruchtbaarheidsbehandelingen.

Photo News

Niet te missen