thumbnail: null
thumbnail: null

"VTM gooit vriend Dina Tersago buiten "

VTM heeft Wim Hubrechtsen, de vriend van Dina Tersago, ontslagen. De twee leerden elkaar kennen in de gebouwen van vtm. Een ontmoeting die volgens het magazine Dag Allemaal nu een heel wrange nasmaak krijgt.

mgeysmans

"het was een donderslag bij heldere hemel, ik kan het niet anders omschrijven. Dit is zo onverwacht, en de samenwerking werd dan nog stopgezet op een zeer onpersoonlijke manier", aan het woord is een vriendin van het koppel. Wim Hubrechtsen was tot voor kort manager van de afdeling Diversificaties en New Business bij de VMMa.

"Natuurlijk heeft dit zijn weerslag op de sfeer aan de ontbijttafel bij Dina en Wim thuis: dat zijn zeer pijnlijke, zware gesprekken nu. Hij wordt onverwacht op straat gezet, zij moet intussen met een brede glimlach aan Boer zkt. Vrouw werken. Om de bazen te plezieren die haar vriend zo hebben behandeld. Dat zorgt voor spanningen. Maar aan Dina zal je op het eerste zicht niets merken, die is professioneel genoeg om haar opdrachten af te werken zoals het hoort. Alleen… Dat ze op vtm nu voorbij zijn leeg bureau moet wandelen, dat is wrang. Ik heb Dina betrapt met een krop in de keel. Tja, vtm is niet gewoon hun werkplek, het is de plaats waar hun romance begon. En die plaats zal nooit meer dezelfde betekenis hebben in hun leven."

Lees ook: Nieuw lief Dina Tersago is manager bij VMMa Dina Tersago breekt met Wim Gevaert Dina Tersago vindt liefde bij getrouwde papa Wat Dina Tersago exact opgeeft voor haar nieuwe liefde...

Photo News