Ian Thomas werkt samen met Nicole en Hugo

Print
Ian Thomas werkt samen met Nicole en Hugo

Ian Thomas werkt samen met Nicole en Hugo

Nicole en Hugo namen in Oelegem een videoclip op met Ian Thomas (15). “We kennen hem al sinds zijn zesde”, zegt Nicole in Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg.

Geen seconde heeft Ian Thomas getwijfeld toen hij het telefoontje van Nicole en Hugo kreeg om samen te werken. “Het nummer 'Dans de wereld rond' stond op onze vorige cd”, vertelt Nicole.

“Het rapgedeelte werd toen ingezongen door Lex De Groot. Maar Lex staat niet graag op een podium. Daarom hebben we Ian gevraagd om het rapgedeelte nu in te zingen voor onze single. We kennen hem al sinds zijn zesde, toen hij als schattig knulletje met zijn mama - choreografe Brigitte Derks - mee naar de repetities van de musical 'Zo mooi, zo blond' kwam."

“Ze hebben mij altijd met raad en daad bijgestaan. Het zijn superlieve mensen, en altijd positief ingesteld. Voor mij zijn Nicole en Hugo naast grote voorbeelden ook een soort tweede grootouders”, repliceert Ian.

Maandag werd de videoclip ingeblikt in een loftschuur. Nicole en Hugo brengen in de clip hun nummer met typische danspasjes, terwijl achter hen een graffiti-artiest aan het werk is. Als hij zich op het einde omdraait, blijkt de graffitispuiter de hartenbreker uit Lier te zijn.

De release van de single 'Dans de wereld rond' is gepland voor 15 oktober.

KMA

Foto Wim Hendrix