Celebs

Charmezanger Christoff bestolen tijdens fanreis

Print

Charmezanger Christoff bestolen tijdens fanreis

Christoff trekt er jaarlijks op uit met zijn fans, maar tijdens zijn meest recente trip naar Kreta werd de man het slachtoffer van een dief.

De man verloor door de diefstal zijn bankkaarten, paspoort en geld. "Zaterdag besloten een paar fans en ik naar Chania op souvenirjacht te gaan. Maar daar aangekomen, vertrouwde ik het zaakje niet. Daarom stak ik mijn portefeuille in het zakje met gekochte souvenirs in plaats van in mijn achterzak. Maar toen ik in de volgende winkel iets wilde betalen, zag ik dat het zakje opengesneden was. Ik was totaal in schok. Mijn paspoort, geld, zes bankaarten, sleutelkaart van het hotel, … alles was ik kwijt. Mijn vriend had even daarvoor geld afgehaald aan een bankautomaat, maar ook bij hem hadden ze het geld gestolen", aldus Christoff in Story.

"Het kan raar klinken, maar ik ben blij dat het mij overkomen is, en niet een fan. Stel je voor dat je naar die reis uitkijkt, dat je er je spaarcentjes aan besteed hebt. In een paar minuten wordt je vakantie verknoeid door oneerlijke mensen. Tot nu toe is er niets van mijn rekeningen gehaald door de daders, dus dat is toch iets."

Photo News

Niet te missen