Controle hangjongeren

Van vrijdagavond 21 uur tot zaterdagmorgen 5 uur hebben vier politieploegen een controleactie op hangjongeren. Een gezochte persoon is aangetroffen. Een man kreeg een boete voor het plassen in het openbaar. Dan waren er nog pv's voor verboden wapens, een verlaagd voertuig was niet gekeurd en voor tal van technische tekortkomingen en rijden onder gordel. De politie schreef ook zes boetes uit voor parkeerovertredingen in Bilzen-centrum en voor het parkeren op een gehandicaptenparking. In totaal werden 59 ademtesten afgenomen, waarvan 7 ademtesten positief waren. Een dronken chauffeur moest de auto inleveren omdat hij geen rijbewijs kon voorleggen.

redactie

Alle gekende hangplekken werden aangedaan. Door het slechte weer was er echter nergens iets te zien met uitzondering van de brug van Kanne waar een 14-tal personen en een 8-tal voertuigen werden gecontroleerd. Het betrof hier eigenlijk allemaal lokale jeugd.

Ook in Bilzen, aan een gekende hangplek werden er rond 01.00 uur een tiental personen gecontroleerd die daar buiten stonden. Het betrof hier vooral 18-jarigen van over heel Limburg.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio