Cirque du Soleil-show over Michael Jackson in Sportpaleis

Print
Cirque du Soleil brengt Michael Jackson opnieuw tot leven in het Antwerpse Sportpaleis. De 'Immortal World Tour' houdt er op vrijdag 1 maart halt. Dat bericht sturen de organisatoren woensdag de wereld in.

De 'Immortal World Tour' is een samenwerking van de 'Estate of Michael Jackson' en Cirque du Soleil. Het brengt een hommage aan het leven van de popster die in juni 2009 overleed. Tientallen internationale dansers, muzikanten en acrobaten geven het beste van zichzelf om de 'King of Pop' te doen herleven op het podium.

De show spitst zich toe op het "creatieve genie" dat MJ was en de magische wereld waarin hij vertoefde. Hits als Billie Jean en Thriller krijgen er een heel nieuwe ingeving. De krachtige en inspirerende muziek en teksten zijn de drijvende kracht achter het spektakel.

Cirque Club-leden kunnen van 3 tot 9 oktober tickets kopen via www.cirqueclub.com. De algemene ticketverkoop gaat op dinsdag 9 oktober om 11u van start. Kaarten zullen verkrijgbaar zijn via www.teleticketservice.com of op het nummer 070 345 345. De ticketprijs ligt tussen 35 en 100 euro.

Bekijk hier de trailer via Youtube: