Mevrouw Kompany voor het eerst in rood shirt

Print

Mevrouw Kompany voor het eerst in rood shirt

Een opgemerkte gast gisteren in België. Carla Higgs, beter bekend als mevrouw Vincent Kompany, bezocht gisteren zowel Studio Brussel als de tv-studio’s van Reyers Laat. Daar onthulde de Britse schoonheid dat ze vanavond als supporter van de Rode Duivels een rood shirtje zal dragen.

Een zware opgave voor Carla Higgs aangezien ze in Manchester opgegroeid is in een gezin van hardnekkige Manchester Cityfans en niet bepaald tuk is op het rood van groot rivaal Manchester United, de club die daarenboven ook nog eens de bijnaam Red Devils draagt.

“Het zal mij dus moeite kosten om straks ‘Come on Rode Duivels te schreeuwen’”, lachte Carla, die vanavond de wedstrijd op de Heizel bijwoont. Haar aandacht voor de Belgische media is trouwens geen toeval. Mevrouw Kompany presenteert zelf een ontbijtshow op de Britse Radio Capitol.

Terloops, ze benadrukte dat ze al Cityfan was lang voor ze haar man kende. “Misschien is het wel dankzij mij dat hij naar City is gekomen”, glimlachte ze. Carla Higgs en Vincent Kompany zijn getrouwd sinds juni vorig jaar. Ze hebben samen een dochtertje Sienna.

WVo

Foto boven VRT
Foto onder: PN