thumbnail: null
thumbnail: null

Vakantiegewoontes die je mag behouden

De vakantie is weer ten einde, maar dat wil niet zeggen dat je al je typische vakantiegewoontes overboord moet gooien. Ze kunnen je helpen om een leuker, relaxter leven te leiden!

mgeysmans

1) Ga tijdens de week eens een aperitiefje drinken met de vriendinnen. Het haalt je uit je dagelijkse sleur en zorgt ervoor dat je niet noodlottig hard naar het weekend moet uitkijken.

2) Draag lichte kledij. Die zorgt ervoor dat je je speelser en vrolijker voelt.

3) Werk je make-up ook 's avonds eens bij. Het moet natuurlijk niet van nul af beginnen, maar je oogschaduw wat bijwerken geeft je een frisse look en bezorgt ook je partner opnieuw kriebels.

4) Gebruik zonnecrème. Het helpt je huid beschermen tegen de nog steeds aanwezige UV-stralen en gaat de veroudering van de huid tegen door zijn vette structuur.

5) Durf al eens iets anders te doen. Herval niet meteen in je dagelijkse werkroutine maar durf eens buiten de vaste hokjes te denken. Durf dus eens kleur te dragen, iets helemaal anders te maken in de keuken of de tv een avondje uit te laten om buiten te zitten om bij te praten met je partner.

Photo News

Niet te missen