thumbnail: null
thumbnail: null

"Dave (De Pfaffs) moest trouwen met Lyndsey"

Het is al een tijdje een heen en weer geruzie tussen Dirk Volders en de manager van Dave Volders, echtgenoot van Lyndsey Pfaff. Zelf wil de jongeman niet reageren op de aantijgingen van zijn vader, "en hij heeft gelijk", vindt Soraya, die jarenlang huishoudster was ten huize Volders. "Dave heeft daar verschrikkelijke dingen meegemaakt."

mgeysmans

"Zeven dagen op zeven wat ik bij hen, ik nam zelfs nooit vakantie. En ik kan alleen maar zeggen dat Dave thuis enorm veel heeft moeten incasseren en verschrikkelijke dingen heeft meegemaakt. Die open brief van Dirk Volders in Dag Allemaal was gewoon een grote leugen. Dirk is helemaal geen martelaar die medelijden verdient. Hij en zijn vrouw Martine hebben er zelf voor gezorgd dat Dave niets meer met hen te maken wil hebben. Dirk Volders is een man die altijd met zijn vinger spreekt. Hij wil iedereen de les spellen en duldt geen tegenspraak. Die man leest graag boeken over Hitler, dat zegt genoeg. Met hem in discussie gaan is simpelweg onmogelijk", aldus Soraya in Dag Allemaal.

"Zo'n rimpelloze jeugd hebben Dave en zijn broer niet gehad. Zeker niet nadat Dirk een relatie begon met Martine. Dave en zijn broer woonden met hun vader in een grote villa. Daves broer had een studio boven de garage, Dave had een eigen kamer. Maar die moest opeens als babykamer dienen. En de broer van Dave moest zijn studio verlaten, want Martines dochter zat in de problemen en mocht daarom bij de Volders intrekken. Kortom: de kinderen van Martine kwamen en Dirks zonen konden ophoepelen. Die gedwongen verhuis zorgde voor spanningen. Martine heeft nooit veel moeten weten van haar stiefzoon Dave. Tot hij op zekere dag Lyndsey kwam voorstellen als zijn grote liefde. Lyndsey viel vooral in de smaak omdat zij de dochter is van Jean-Marie Pfaff. Martine en Dirk waren nog maar net begonnen met een hotel-restaurant. Als Lyndsey daar kwam werken was dat voor hen fantastische reclame, zo redeneerde Martine. Het geluk van Dave liet haar koud."

Het kwam zelfs zo ver dat Dave gedwongen werd om met Lyndsey te trouwen. Martine zou een verlovingsring in zijn hand geduwd hebben met de boodschap de belangrijke vraag te stellen. "Zelf vond Dave het nog wat vroeg." Het kwam uiteindelijk tot een definitieve breuk toen Dave en Lyndsey besloten hun huwelijksfeest zelf te organiseren en het niet te laten doorgaan in het restaurant/hotel van Dirk Volders en diens nieuwe vrouw Martine. "Toen viel Lyndsey plots uit de gratie. Martine dacht toen dat ze enkel uit was op erven."

Lees ook: "Dave Volders (Pfaffs) hoopt dat zijn vader trots op hem zal zijn" Lyndsey en Dave Pfaff gaan huizen verkopen Dave: "Geld 'De Pfaffs' goed voor spaarboek Fay en Bruce"

Photo News