Ook Rob Vanoudenhoven jurylid in 'Belgium’s got talent'

Print
Ook Rob Vanoudenhoven jurylid in 'Belgium’s got talent'

Ook Rob Vanoudenhoven jurylid in 'Belgium’s got talent'

Ray Cokes, Karen Damen en Rob Vanoudenhoven vormen de jury die gaat zetelen in de nieuwe talentenjacht Belgium’s got talent van vtm. De opnames starten volgende week in Antwerpen.

Dat Koen Wauters de show ging presenteren, was al eerder bekend. In Belgium’s got talent gaat het voor een keer eens niet uitsluitend om de zangstem, maar kunnen ook mensen aan bod komen die goochel- of acrobatiekunstjes kunnen. Zelfs dansende honden zijn toegelaten. “Ik zal de beoordelingen in het Engels doen”, zegt Cokes.

“Ik kijk enorm uit naar dit project omdat ik zelf een grote fan ben van America’s got talent en Britain’s got talent, waar de formule al enkele jaren loopt. Het is de eerste keer in mijn leven dat ik jurylid in zo’n programma ga zijn en eerlijk gezegd kan ik het amper geloven."

Grootste verrassing in de jury van Belgium’s got talent is wellicht Rob Vanoudenhoven, die nu Taxi Vanoudenhoven maakt op Eén. “Ik doe nog geregeld de publieksopwarming van verschillende shows en besef als geen ander wat de tv-kijkende Vlaming bezig houdt en entertaint. Ik heb nog nooit in een jury gezeteld. Dat ik nu zelf de dingen mag beoordelen maakt het extra spannend. Mensen die hun ziel komen bloot leggen daar kan ik alleen maar respect voor hebben. Ik hoop dan ook enkele dingen te zien die echt het verschil maken. Deze job zag ik zeker zitten omdat Ray één van mijn helden is.”

Karen Damen, nog steeds full-time bezig met K3, zegt vereerd te zijn dat ze tussen twee dergelijke kleppers mag zitten. De opnames gaan op 3 juli van start in de Antwerpse Stadsschouwburg en duren vijf dagen. De uitzendingen, tien stuks in totaal, zijn voor september.

Tom Vets